dinsdag 29 juni 2010

Dame met kind update

Hier nog eens een update van mijn dame met kind. Heb de laatste week niet zo veel kunnen borduren, maar er is toch een begin gemaakt aan het kind. Jammer genoeg is er in het gezichtje een foutje geslopen, maar ik denk niet dat het erg hard opvalt. Ik heb ook ontdekt, dat ik bij de mouw van de dame een fout gemaakt heb met de draad. Het bruin dat in de mouw zit, moest eigenlijk met twee verschillende kleuren draad geborduurd worden. Ik heb maar één kleur gebruikt. Eigenlijk moest de mouw, zoals de kraag van het kind. Het ergste dat nu kan gebeuren, is dat ik niet met die kleur toe kom. Nu, eerlijk gezegd, vind ik de kleur van de mouw, zoals die nu is mooier dan de kleur van de kraag van het kind. Misschien trek ik de kraag nog wel terug uit en maak hem ook in één kleur. Wat denken jullie?

woensdag 23 juni 2010

Dame met kind update


Het haar van de dame is af.
Haar onderarm moet nog gedaan worden, maar ik ga eerst met het kind beginnen.

maandag 21 juni 2010

Dame met kind update


Het is eventjes geleden dat ik nog een update poste. Maar ik had een week geen camera ter beschikking.
Dat maakt wel dat je nu wat meer kunt zien. De stoel is afgewerkt en ook het gezicht van de dame.
Nu haar haren nog en de dame is af, dan kan in aan het kind beginnen.

woensdag 9 juni 2010

Eerste Hummeltje


Mijn eerste hummeltje is af! Is hij niet schattig? Het is op postkaart formaat. Nu moet hij nog in de kaart verwerkt worden. Ik heb er toch harder aan gezweet dan gedacht. Hij is gemaakt op 18 count Aida. Toch wat klein voor mij. Maar mijn volgende Hummeltjes zijn op groter formaat en op 14 count Aida. Maar nu eerst terug naar mijn "Dame met kind", want die moet ook af tegen moederdag.

vrijdag 4 juni 2010

Dame met kind update


Hiet zijn we nog eens met een update van "Dame met kind". De stoel begint aardig vorm te krijgen. Ik hou wel van de kleuren die er gebruikt worden. Nu blijft ze even liggen want ik ben aan een Hummeljes kaart bezig voor een verjaardag. Af en toe eens afwisselen is wel leuk.

woensdag 2 juni 2010

Hummeltjes


Vandaag twee dezelfde Hummetljes gekocht. Het is zo'n schatje, deze postbode. Eéntje is een kaart dat ik gekocht heb voor iemands verjaardag. Hier ben ik maar direct aan begonnen, want die verjaardag is al binnen drie weken. Het andere is voor mezelf. Die zal nog wel even moeten wachten, eerst moet mijn "Dame met kind" af. En dan ligt er nog een ander Hummeltje te wachten, dat ik enkele weken geleden gekocht heb. En eigenlijk zijn er nog twee werkstukken die liggen te roepen om afgewerkt te worden....