vrijdag 29 oktober 2010

Kerstornamentjes 2

Nog wat verder gewerkt aan mijn kerstornamentjes. Op de achtergrond van de "Seasons Greetings" is er een sneeuwvlok, maar die zie je nog niet zo goed. Er moet nog bruin achter komen.

zondag 24 oktober 2010

Kerstornamentjes 1


Samen met mijn kerstsok heb ik ook kerstornamentjes gekocht. Ik ben daar aan begonnen, zodat ik toch iets tegen kerst af zou hebben ;-) Bij het ornamentje "Peace on Earth" moest je verschillende "French Knots" maken. Ik zag er een beetje tegen op omdat het me nog nooit gelukt is om een deftige "French Knot" te maken. De eerste twee zijn dan ook weer mislukt. Maar ineens had ik de kneep te pakken. de andere zijn hele mooie geworden.

vrijdag 22 oktober 2010

Kerstsok 2


Het is eventjes geleden dat ik een berichtje gepost heb. Sorry, sorry, maar ik heb het zo druk, dat ik niet de tijd en de fut heb om te bloggen én te borduren. Ik heb dan ook nog niet veel verder gedaan aan mijn kerstsok. Maar ik heb mezelf beterschap belooft ;-) Door al het gelijkaardige blauw is het soms wel erg opletten waar je was gebleven en je niet te mistellen. Maar steekje per steekje komen we er wel!

dinsdag 5 oktober 2010

Kerstsok 1


Deze week begonnen aan mijn kerstsok. Ik ben onderaan begonnen, leek me handiger dan in het midden. Ik vind als je in het midden begint, je altijd de helft tegen je hand werkt. Het begin gaat alvast goed vooruit omdat dit maar halve kruisjes zijn. De schaduw die jullie zien op de foto is de schaduw van de poes, die nieuwsgierig kwam kijken wat ik nu weer allemaal aan het doen ben.

zaterdag 2 oktober 2010

Max en Moritz bijna af!


Hier zijn Max en Moritz! Ze zijn bijna af... de stiksteekjes ontbreken nog. Maar die zullen even moeten wachten. Ik ben nu veel te druk bezig met mijn kerstornamentjes en mijn kerstsok. Ik moet mezelf wel streng aanspreken en ervoor zorgen dat van afstel geen uitstel komt!