donderdag 26 mei 2011

Reactie achterlaten : oplossing!

Hallo! Voor iedereen die last heeft van Blogger laatste feature : geen reacties meer kunnen achterlaten, is hier de oplossing.

Afloggen
Het vinkje "aangemeld blijven" afvinken
Terug aanmelden.

Voila, dit werkte voor mij en andere bloggers.

Sorry!


Sorry voor al diegenen, die al eventjes geen berichtje meer van mij gehad hebben. Het is echt niet uit onwil of omdat ik jullie werk niet mooi vind, maar Blogger wil niet zo meewerken.
Dus als ik terug reacties kan achterlaten, hebben jullie die nog te goed!

dinsdag 24 mei 2011

Mojo is back


Ik heb mijn borduur-mojo teruggevonden. Hij lag verstopt in een klein hoekje. Ik heb er dan ook direct van geprofiteerd en niet alleen mijn vorige rijtje af gemaakt, maar ook nog een deel van het volgende rijtje. Jaja, de confetti kerstboom. Ik heb wel een voordeel ontdekt aan de confetti kerstboom : er zijn geen stiksteekjes te maken in de boom. Zo zie je maar, alles heeft zijn positieve zijde.

zondag 22 mei 2011

Eindelijk


Eindelijk is het er nog eens van gekomen om te borduren. De laatste tijd had ik echt geen zin en energie 's avonds om nog maar één steek te zetten.  En als ik al iets deed, was het patchwork.

Maar vanavond ben ik er dus nog eens in gevlogen. Ik zal blij zijn als die kerstboom eindelijk af zal zijn. Al die confetti... Alvast een goeie reden om nooit aan een HEAD te beginnen. Op alle blogs lees ik dat een HEAD heel veel confetti heeft.

zondag 15 mei 2011

Besluit genomen


Ziezo, blok 3 is klaar. Normaal ging ik een dekentje maken. Dit bestaat uit 12 blokken. Maar dit is echt wat te ambitieus voor mij. Al mijn andere kruissteek werkjes blijven liggen. En nu met mijn Tilda boekjes, wil ik daar ook iets uit maken natuurlijk. Dus ik heb besloten om een kussen te maken ipv een dekentje. Het ging er mij uiteindelijk maar om, om te leren hoe je moet patchworken. En zo kan ik volgende les mee volgen. Dan leren we hoe je moet quilten. En wie weet, maak ik ooit nog wel eens een dekentje ;-)

vrijdag 13 mei 2011

Blok 2 klaar


Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik had dit bericht gisteren al eens gepost en vandaag was het weg. Ik kan momenteel ook geen comments geven op andere blogs...

Enfin, mijn tweede blok is dus aan elkaar gezet. Morgen heb ik terug een les. Ben eens benieuwd wat we dan gaan doen. Ik denk niet dat ik vanavond nog veel ga handwerken. Einde van de werkweek, einde van mijn energie. Tenzij iemand energie over heeft en me wat kan doormailen, denk ik dat ik languit op de zetel ga liggen.

maandag 9 mei 2011

Moederdag verwennerijIk ben met moederdag verwent met een box Tilda boekjes. In de box zaten vier boekjes : Konijnen, Engelen, Poppen en Vogels. Ik weet niet aan welke ik eerst wil beginnen. Ze zien er allemaal "om ter schattigst" uit.

Verder heb ik dit weekend niks van handwerk gedaan want we zijn naar Disneyland geweest.


Het was echt super! We hadden niet alleen geluk met het weer, maar ook de aanschuiftijden vielen reuze mee. Zeker op zondag. Toen konden we gebruik maken van 2 fastpasses. Ik wil zeker nog wel eens terug gaan.

dinsdag 3 mei 2011

Blok 1 af


Zaterdag was het de tweede les van mijn patchwork cursus. We hebben geleerd hoe je hoeken aan elkaar moet zetten. Zo kon ik mijn eerste blok afwerken. De zwarte vlekken op de foto, is de schaduw van een boom.

zondag 1 mei 2011

Kerstsok voor het goede doel


Deze week nog wat verder gewerkt aan de kerstsok voor Roos. Wordt ze niet prachtig? Ik vind het een heel leuk motief. De kerstboom is wel wat moeilijker met al die confetti steken, maar daarna mag ik dan altijd een gemakkelijker stuk doen. De volgende rij begin ik aan het hoofd van het meisje. Kijk er al naar uit.

En nu, nu ga ik in de tuin genieten met mijn patchwork. Nog een prettige zondag allemaal!