woensdag 31 augustus 2011

Eventjes geleden


Het is weer eventjes geleden, maar hier zijn we weer met een stukje aangroei aan de "European Bistro". De stof trekt wat schuin door de halve kruissteekjes, maar men verzekerd mij, dat dit bij het inkaderen recht kan getrokken worden.

De boekentasjes staan hier klaar om morgen weer naar school te mogen trekken met de kindjes. Hoewel ze ondertussen naar het derde en vijfde leerjaar gaan, zijn ze toch wat zenuwachtig. Ze krijgen ook een nieuwe juf. In onze school krijgen de kinderen pas om de twee jaar een nieuwe juf. Dus het is weer wat aanpassen.

zaterdag 20 augustus 2011

Mild Menagerie


De mild menagerie vordert niet zo snel meer dan op vakantie.
Toch is het me weer gelukt om een rijtje af te krijgen.

zondag 14 augustus 2011

Wie zei dat Granny Squares verslavend waren?


Het leuke aan haken, is dat je het ook kan doen als je bezoek hebt. Bij borduren kan ik dat niet, moet ik er mijn aandacht te veel bij houden, maar met haken lukt dit prima. Ik heb gisteren 3 blokjes gemaakt tijdens dat er bezoek was ;-)

vrijdag 12 augustus 2011

Moemoe's bloem

Het is alweer half augustus en ik heb deze maand nog niks gepost. Dat komt omdat ik deze maand nog niks gedaan heb, dat het posten waard was. Ik heb me de afgelopen weken verdiept in de "Granny squares" en heb een paar proeflapjes gemaakt. Maar deze avond, kwam ik op zoek naar wol deze "Granny square" tegen. Deze heeft mijn eigen echte "Granny" ofwel Moemoe gemaakt. Gezien ze al een hele poos terug overleden is, kan ik haar niet meer vragen hoe ze dit maakte, dus ben ik zelf op onderzoek uitgetrokken.


En dit is het resultaat :Ik vind het zelf aardig geslaagd. Nu nog eens nadenken wat we ermee gaan doen. Gaan we er nog maken? Gaan we voor een dekentje? Misschien een beetje te ambitieus... we zien wel.